PENGEDAR SHAKLEE KAWASAN KUALA NERUS DAN KUALA TERENGGANU YANG PALING AKTIF

Spread the love

Hai semua, assalamualaikum. Didoakan kalian semua sentiasa berada dalam keadaan sihat, ceria dan dilindungi Allah sentiasa.

Mungkin ada ramai dari kalangan pengunjung blog saya atau rakan-rakan serta sanak saudara anda yang sedang mencari-cari Pengedar Shaklee bagi kawasan Kuala Nerus, Kuala Terengganu dan kawasan sekitarnya seperti Batu Rakit, Gong Badak, Tepoh, Mengabang Telipot dan lain-lain lagi. Jika ya, anda telah menjumpai blog Pengedar Shaklee yang anda cari, ya! sayalah orangnya!

Pengalaman Lebih 12 Tahun Sebagai Pengedar Shaklee

Untuk pengetahuan anda, saya mempunyai pengalaman lebih daripada 11 tahun sebagai Pengedar Shaklee Aktif dan telah menetap di daerah Kuala Nerus lebih 6 tahun yang lalu iaitu sejak Jun 2016. Dan saya merupakan pengguna produk Shaklee hampir 13 tahun lamanya.

Biasanya, kalau seseorang itu telah lama berkecimpung dalam satu-satu bisnes atau setia dengan satu-satu produk, ini menunjukkan bahawa beliau sangat aktif sebagai pengguna dan juga aktif menjalankan bisnes serta berkongsi kebaikan Shaklee. Ya, sudah tentu saya adalah seorang pengedar Shaklee yang sangat aktif bagi kawasan Kuala Nerus dan paling dipercayai oleh ramai pengguna dan pembeli setia dan juga pembeli baru.

Saya mempunyai pengalaman menjalankan konsultasi dengan pelanggan dan pengguna setia produk Shaklee sejak hampir 12 tahun yang lalu, sudah tentunya bermacam pengalaman dan kisah-kisah testimoni daripada saya sendiri, ahli keluarga, rakan-rakan serta customer setia saya sendiri yang boleh saya kongsikan dengan anda. Jadi, anda tidak perlu bimbang jika membeli produk Shaklee dari saya kerana saya akan beri panduan pemakanan vitamin dan pelbagai indo bermanfaat untuk anda.

Jangan risau, sebagai pengedar Shaklee, kami sentiasa menghadiri latihan dan bengkel-bengkel nutrisi yang dijalankan oleh pihak Shaklee bagi menambah pengetahuan dan ilmu tentang nutrisi Shaklee. Jadi, ilmu tentang produk, tentang kesihatan, penyakit dan seumpamanya sentiada di tambahbaik dari semasa ke semasa.

Mempunyai Stok Tersedia Untuk Anda

Kebiasaannya, pembeli yang membuat carian google dengan keyword Pengedar Shaklee Kuala Nerus, mereka akan berjumpa dengan website atau page saya. Pengguna selalunya ingin mendapatkan produk Shaklee dengan segera dan mereka dapat perolehi daripada saya kerana saya mempunyai ready stok untuk sebahagian besar produk Shaklee. Jadi, anda tidak perlu risau dan tidak perlu menunggu terlalu lama.

Stok Shaklee

Antara produk Shaklee yang mendapat permintaan tinggi adalah rangkaian vitaminnya seperti Vivix, ResV, Vitamin C, ESP, Ostenutrix, Omega Guard, Multivitamin (Vitalea), Herblax dan produk skincare Youth, produk kebersihan rumah, shampoo dan sebagainya lagi. InsyaAllah sebahagian besar produk ini tersedia untuk anda dengan segera.

Selain itu, produk Shaklee juga boleh didapati dalam bentuk set seperti:

Set Kecantikan

Set Kurus

Set Sendi / Tulang / Saraf

Set Bell Palsy

Set Patah / Retak Tulang

Set Sakit Tulang Belakang

Set Darah Rendah

Set Tambah Berat

Set Kanak-Kanak

Set Kencing Manis

Set Darah Tinggi

Set Buasir

Set Gastrik

Set Gout

Set Kolesterol

Set Ibu Hamil

Set Ibu Berpantang

Set Ibu Menyusu

Set Kesuburan

Set Tambah Tenaga

Set Puasa

Set Kebersihan Rumah

Set Penjagaan Kulit

Set Penjagaan Rambut

dan pelbagai lagi set vitamin mengikut keperluan anda

Aktif Membuat Pengeposan dan COD Di Kawasan Sekitar

Untuk pengetahuan anda, saya sebagai Pengedar Shaklee yang sangat aktif bagi kawasan Kuala Nerus dan sekitarnya, menawarkan perkhidmatan COD (Cash On Delivery) bagi kawasan berdekatan termasuk di kawasan Gong Badak, Batu Rakit, Tepoh, Teluk Ketapang, Seberang Takir dan kawasan sekitar secara percuma. Jika diminta untuk COD di kawasan agak jauh, makan caj perkhidmatan dikenakan dengan harga yang bersesuaian.

COD Vitamin Kepada Pengguna Setia

 

COD

 

Customer Datang Pick Up Vitamin di Rumah

Selain itu, bagi anda yang tinggal agak jauh atau di luar Terengganu, perkhidmatan pos digunakan, Kebiasaannya saya menggunakan perkhidmatan courier JNT atau PosLaju. Lain-lain courier boleh dipertimbangkan atas permintaan pembeli. Caj untuk pengeposan adalah berdasarkan kepada caj yang dikenakan oleh pihak courier. Selain itu, untuk perkhidmatan pos, saya turut menggunakan khidmat pengeposan dari HQ Shaklee sendiri terutamanya bagi pengguna yang baru mendaftar dengan saya dan juga bagi pembelian produk Shaklee yang tidak ada stok tersedia dengan saya.

 

Pos

Cari Saya di Carian Google Map atau Google Business

Jika anda ingin mendapatkan maklumat berkenaan alamat premis saya, anda boleh terus membuat carian di google map atau google business dengan carian: Pengedar Shaklee Kuala Nerus Najihah atau Dr. Najihah Shaklee Kuala Nerus. Link Google Map boleh klik di sini > Pengedar Shaklee Kuala Nerus.

Lokasi saya adalah di Kampung Alor Damat, Wakaf Tengah, Kuala Nerus. Berdekatan dengan stesen minyak FIVE. Boleh hubungi saya terus di talian berikut: 013-4517098 (Dr. Najihah) atau whatsapp saya di link berikut.

Saya Juga Adalah Leader dan Mentor Bisnes Shaklee Anda

Kepada anda yang berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee, nak tahu lanjut tentang bisnes Shaklee, nak tahu macam mana nak jana income dengan Shaklee, nak tahu macam mana nak buat marketing tentang produk Shaklee, nak tahu bagaimana Shaklee bagi bonus kepada pengedarnya, nak tahu apa ganjaran dan bonus-bonus yang disediakan oleh Shaklee, nak tahu macam mana nak dapat income bulanan 3, 4 dan 5 angka dengan Shaklee, hubungi lah segera. Saya lah orangnya yang anda cari.

Bonus Shaklee Yang Pernah Saya Terima

 

Ahli team dari seluruh pelusuk Malaysia

Saya telah melatih dan memberi tunjuk ajar kepada beratus orang leader yang telah berjaya menjana income Shaklee bermula dari 2 angka, tiga angka, empat angka hatta 5 angka sebulan! Ahli team saya berada disetiap negeri dalam Malaysia yang mana jumlahnya melebihi 2000 orang. Jadi, memang tidak salah lagi jika anda ingin menambah pendapatan keluarga, jom sertai team Shaklee an-Najah untuk merealisasikan impian anda.

Sekian dulu untuk kali ini, sekali lagi jika anda berminat untuk membeli sebarang produk Shaklee boleh hubungi saya dengan klik link berikut.

Jumpa lagi, bye.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge
1
hubungi segera
Powered by