Pengedar Shaklee Paling Aktif dan Berpengalaman di Kawasan Gong Badak, Kuala Nerus dan Kuala Terengganu

Spread the love

Adakah anda sedang mencari-cari Pengedar Shaklee di kawasan sekitar Gong Badak, Kuala Nerus dan Kuala Terengganu? Kalau benar, saya lah orangnya Pengedar Shaklee Paling Aktif dan Berpengalaman di kawasan ini.

Jom saya perkenalkan diri saya, nama saya ialah Dr. Najihah Abdul Mutalib. Saya berasal dari negeri Kedah tetapi menetap di Gong Badak dan sekarang berkerjaya tetap sebagai pensyarah universiti di sini.

Saya adalah pengguna produk Shaklee sejak 2010 dan menjadi ahli dan Pengedar Shaklee yang sah sejak tahun 2012. Maksudnya saya mempunyai pengalaman selama hampir 8 tahun menjadi Pengedar Sah Shaklee Malaysia dengan id no 893711.

Antara set vitamin Shaklee yang sentiasa tersedia untuk anda ialah seperti:

 1. Set Kesihatan Menyeluruh
 2. Set Kecantikan
 3. Set Berpantang
 4. Set Ibu Hamil
 5. Set Gastrik
 6. Set Kebas
 7. Set Diet
 8. Set Darah Tinggi
 9. Set Tibi
 10. Set Buasir
 11. Set Vitamin Kanak-Kanak
 12. Set Vitamin Warga Emas
 13. Set Tulang Patah
 14. Set Keputihan
 15. Set Kesuburan
 16. Set YOUTH
 17. dan lain-lain lagi

Jika anda berhasrat untuk mendapatkan sebarang jenis vitamin Shaklee atau inginkan konsultasi tentang vitamin Shaklee ini, boleh segera hubungi saya di talian 013-4517098.

Aktif Menghadiri Event Shaklee

Selain daripada itu, saya juga aktif sebagai leader Shaklee dan saya adalah founder kepada grup an-Najah yang mempunyai hampir 400 orang pengedar Shaklee di seluruh Malaysia. Saya telah mendapat pelbagai insentif dari Shaklee seperti insentif bonus tunai 4-5 angka sebulan, insentif kereta dan insentif percutian.

Insentif Percutian Percuma Bersama Shaklee

COD Sekitar Gong Badak

Jadi jika anda berminat untuk menjana income dengan Shaklee, atau ingin membeli produk Shaklee, jangan bertangguh lagi untuk hubungi saya segera.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di talian 0134517098 / 0168867098 atau melalui emel drnajihah.am@gmail.com . InsyaAllah saya akan beri konsultasi terbaik untuk anda.

1 thought on “Pengedar Shaklee Paling Aktif dan Berpengalaman di Kawasan Gong Badak, Kuala Nerus dan Kuala Terengganu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge